ACTIE: Koop 2 Mondkapjes, Krijg 1 Cadeau (kies 3 mondkapjes) || UV Sterilizer tijdelijk €99,- ipv €139,-

Het Ideale Mondkapje voor Brildragers: Geen Beslagen Glazen Meer!

Brildragers met een KandyMask - Geen Beslagen Glazen

Heb je last van beslagen brillenglazen bij het dragen van een mondkapje? Dat is ontzettend vervelend. Gelukkig kun je met een KandyMask wel je bril zonder problemen dragen!

Waarom beslaat je bril bij het dragen van een mondkapje?

Dit komt omdat de warme vochtige lucht die je uitademt gedwongen wordt via de bovenkant van het masker te ontsnappen. Deze warme vochtige lucht stroomt dan langs je brillenglazen, die koeler zijn, en de vochtdruppeltjes slaan vervolgens neer op je glazen. Resultaat: beslagen glazen en je ziet niks meer.

 

Tweevoudige oplossing

1) Een KandyMask heeft twee ademventielen, die ervoor zorgen dat de vochtige, warme lucht gemakkelijk via de voorkant van het masker kan ontsnappen. Hierdoor stroomt deze lucht niet langs je brillenglazen en voorkom je het probleem.

Wanneer je maar 1 ademventiel zou hebben, wordt de warme vochtige lucht aan de kant van het ademventiel gemakkelijk weggevoerd. De lucht aan de andere zijde van het mondmasker, wordt nog steeds gedwongen via de bovenkant te ontsnappen, en beslaat 1 helft van je bril.


2) Geef je brillenglazen een klein anti-condens-laagje
, door ze te wassen met afwaszeep of scheerschuim. Een dergelijk anti-condens-laagje zorgt ervoor dat de oppervlakte-spanning van je glazen vermindert, waardoor vochtdruppeltjes niet meer clustergewijs neerslaan op je glazen, maar gelijkmatiger verspreid. Hierdoor krijg je minder snel de vervelende condens-laag op je brillenglazen.

Stappenplan om anti-condens-laagje op je brillenglazen aan te brengen:

  1. Wrijf je brillenglazen zachtjes in met simpele afwaszeep en lauw water (gebruik geen moisturizing handzepen of zepen met citroen/limoen, want die kunnen de coatings op brillenglazen aantasten),
  2. Spoel je bril rustig af,
  3. Laat je bril op een handdoekje drogen, of als je haast hebt, dep voorzichtig droog met een zachte doek,
  4. Klaar! Je brillenglazen hebben een kleine anti-condens-laag.

 

Tips voor de brildrager

mocht je onverhoopt toch nog last hebben van beslagen brillenglazen bij het dragen van je KandyMask:

  • Probeer het masker wat strakker te dragen door het iets lager (op de neus) te dragen en het neusbandje goed aan te drukken. Hierdoor sluit je eventuele openingen aan de bovenkant af. Zo dwing je alle lucht via de ademventielen te ontsnappen, en voorkom je het probleem. 
  • Mocht dit niet lukken, breng dan het anti-condens-laagje aan, zodat je de overgebleven vochtige lucht gelijkmatiger laat neerslaan en de condensvorming tegengaat.

 

Enkele reacties van onze brildragende klanten

Denis Kila: ⭐⭐⭐⭐⭐
"Mijn ervaring is dat ik makkelijk kan uitademen door de filters en dat de warmte van mijn adem veel sneller wordt afgevoerd dan bij het dragen van andere mondkapjes die ik geprobeerd heb. Ook met mijn bril op heb ik veel minder tot geen beslagen bril."

Hi Ma: ⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik draag een bril en ik heb altijd veel last gehad van beslag op mijn bril. Ik heb dertien verschillende mondkapjes met ademventielen, maar ik had heel veel beslag op mijn bril. Ik heb nu een masker van Kandymask gekocht en het is heel goed. Het probleem is bijna opgelost, dus ik ben heel tevreden. Ik heb heel weinig beslag, alleen af en toe."

 

Graag horen we ook wat jouw ervaring is. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods